Glædelig Langfredag fra Team Matchaly! Vi håber, at du nyder ferien og får masser af påske-godter. Her hos Matchaly synes vi, at vores påske-godter helst skal være grønne ;-) Den lækre grønne matcha-farve passer rigtig godt til påsken, og i kombination med chokolade, kan det ikke gå galt!
Hvis du har lidt tid til overs i påsken, og har lidt chokolade/matcha liggende, skal du endelig kaste dig over denne opskrift.
Du skal bruge
200g Hvid chokolade
200g Mørk chokolade
1 tsk. SpisMatchaly
Lidt SpisMatchaly til pynt
Fremgangsmåde
Hak den hvide chokolade og mørke chokolade hver for sig og hæld i hver sin skål. Lav nu et vandbad og smelt først den hvide chokolade. Når den hvide chokolade er smeltet, tilsættes 1 tsk. matcha pulver. Rør/pisk godt rundt i den ”grønne chokolade” til alle klumper er opløst. Sæt nu den mørke chokolade over vandbad til den er smeltet.
Fyld nu chokoladerne over i forme. Vi har brugt to forskellige forme; én til små chokolader i mundrette stykker, og én til støre påskeægsskaller. Hvis den smeltede chokolade i skålen begynder at størkne, kan du nemt sætte dem over vandbad igen.
Når formene er fyldte, stilles de på køl i minimum 30 minutter, eller indtil chokoladen er størknet. Tag nu chokoladerne ud af formene og pak dem i en lufttæt beholder, indtil de skal serveres. Lige inden servering kan du evt. drysse lidt matcha-pulver over chokoladerne. Brug gerne en sig, så får du et jævnt og pænt drys.
Velbekomme og ha' en Matchaly dag ♥