Din kurv

Chokoladebrud med Matcha

Skrevet af Team Matchaly, den

Du skal bruge

100g                  Hvid chokolade
200g                 Mørk chokolade
1/2 tsk.              SpisMatchaly

Valgfri pynt: vi brugte frysetørrede granatæblekerner, hakkede mandler og havsalt 

Fremgangsmåde

Hak den hvide chokolade og mørke chokolade hver for sig og hæld i hver sin skål. Lav nu et vandbad og smelt først den hvide chokolade. Når den hvide chokolade er smeltet, tilsættes 1/2 tsk. matcha pulver. Rør/pisk godt rundt i den ”grønne chokolade” til alle klumper er opløst. Sæt nu den mørke chokolade over vandbad til den er smeltet. 

Gør nu en bageplade klar med bagepapir. Hæld så den mørke chokolade ud på pladen og smør den jævnt ud på pladen med en dejskraber.

Chokoladebund af mørk chokolade


Lav nu nogle ”klatter” med den grønne chokolade ovenpå den mørke chokolade.

Chokoladebund med Matchaklatter


Ved hjælp af en tandstik kan du nu lave små cirkler i de ”grønne klatter”, så det danner flotte mønstre i den mørke chokolade.

Chokoladebund med matchaklatter udpenslet   Chokoladebund med matchamønster


Når du har fået de mønstre du ønsker, kan du drysse valgfri pynt herover chokoladen. Vi brugte frysetørrede granatæblekerner, hakkede mandler og havsalt.

Chokoladebrud med pynt


Efter chokoladen er pyntet stilles bagepladen på køl i minimum 30 minutter, eller indtil chokoladen er størknet. Du kan også sagtens lade den stå i et køligt rum, hvis du har lidt tålmodighed. Når chokoladen er størknet kan du hakke pladen ud i mindre stykker; og wupti, så har du den lækreste og flotteste chokoladebrud!

Chokoladebrud klar til at spise

 

Velbekomme og ha' en Matchaly dag ♥

 

Ældre indlæg Nyere indlæg