Du skal bruge
100g Hvid chokolade
200g Mørk chokolade
1/2 tsk. SpisMatchaly
Valgfri pynt: vi brugte frysetørrede granatæblekerner, hakkede mandler og havsalt
Fremgangsmåde
Hak den hvide chokolade og mørke chokolade hver for sig og hæld i hver sin skål. Lav nu et vandbad og smelt først den hvide chokolade. Når den hvide chokolade er smeltet, tilsættes 1/2 tsk. matcha pulver. Rør/pisk godt rundt i den ”grønne chokolade” til alle klumper er opløst. Sæt nu den mørke chokolade over vandbad til den er smeltet.
Gør nu en bageplade klar med bagepapir. Hæld så den mørke chokolade ud på pladen og smør den jævnt ud på pladen med en dejskraber.
Lav nu nogle ”klatter” med den grønne chokolade ovenpå den mørke chokolade.
Ved hjælp af en tandstik kan du nu lave små cirkler i de ”grønne klatter”, så det danner flotte mønstre i den mørke chokolade.
Når du har fået de mønstre du ønsker, kan du drysse valgfri pynt herover chokoladen. Vi brugte frysetørrede granatæblekerner, hakkede mandler og havsalt.
Efter chokoladen er pyntet stilles bagepladen på køl i minimum 30 minutter, eller indtil chokoladen er størknet. Du kan også sagtens lade den stå i et køligt rum, hvis du har lidt tålmodighed. Når chokoladen er størknet kan du hakke pladen ud i mindre stykker; og wupti, så har du den lækreste og flotteste chokoladebrud!
Velbekomme og ha' en Matchaly dag ♥