Din kurv

Bounty Bars med Matcha – Den Nemme

Skrevet af Team Matchaly, den

Cravings for bounty bars? Og kunne du tænke dig en grøn én af slagsen? Så er vi her den perfekte opskrift til dig – der er ikke sparet på sukkeret, men til gengæld er den lynhurtig at lave! Det eneste du skal bruge er fire ingredienser og meget få minutter i køkkenet. Det lyder næsten for godt til at være sandt, ikke?

Du skal bruge

1 dåse               Kondenseret mælk (397g)
250g                 Kokosmel
200g                 Mørk chokolade (vi blandede 55% med 70%)
1 tsk.                  SpisMatchaly

Lidt SpisMatchaly til pynt

Fremgangsmåde

Bland kokosmel med matcha-pulver i en skål – tilsæt herefter kondenseret mælk og bland godt sammen. Blend blandingen godt i en foodprocessor eller med en stavblender, så du får en nogenlunde jævn masse. Jo mere jævn en masse, jo pænere bliver de i overfladen, når de overtrækkes med chokolade. Stil massen på køl i ca. 30 min.

Nu skulle massen gerne have en god temperatur, så du kan forme massen til små bounty bars. Det er helt op til dig, hvordan du ønsker at forme dem – nogle foretrækker små mundrette hapsere, andre en større bar, ligesom ”en rigtig bounty bar”. Når de er formet, sættes de i fryseren i min. 30 minutter, så de bliver kølet godt ned.

Sæt nu chokolade over vandbad, og overtræk de nedkøledes bars i chokoladen. Du kan evt. sætte dem på en rist efter de er overtrukket, så de overtrækkes jævnt over det hele. Når alle bars er overtrukket stilles de på køl indtil chokoladen er størknet. Inden servering drysses lidt matcha henover barsne med en lille sig.

Alt afhængigt af formerne og størrelsen af de enkelte bars, skulle du gerne få mellem 10-20 bars ud af denne portion. De kan holde sig i flere dage på køl i en lufttæt beholder.

 

Velbekomme og ha' en Matchaly dag ♥

 

Ældre indlæg Nyere indlæg